Diensten

Naast een sfeervolle eetgelegenheid biedt Eetcafé de Nieuwe Ruysch ook de ruimte voor andere activiteiten en wensen. Voor verdere informatie kunt u altijd contact met op ons nemen.

Bruiloft/ Feestavonden

Voor een bruiloft, feestavond of jubileum bent u bij ons aan het juiste adres. De ruime eetzaal zorgt voor genoeg plek om te dansen bij een feestavond.

Op basis van 4,5 uur 29,50 p.p. Kinderen speciale prijs.

Koffie met petit four of een welkomstdrankje

Onbeperkt borrelen inclusief buitenlands gedistilleerd

5 x luxe hapjes 3x koud, 2x warm

Ter afsluiting van de gelegenheid: keuze uit koffie met broodjes of een puntzak patat.

Catering

Heeft u op een andere locatie iets te vieren? Ook dat kunnen wij volledig verzorgen. Van complete buffetten inclusief drank tot een lekkere zomerse barbeque; u vraagt, wij leveren. Heeft u interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij nemen graag de tijd om samen met u uw wensen door te nemen zodat de gelegenheid tot in de puntjes verzorgd kan worden.

Cafetaria

Bent u onderweg en heeft u trek in een snelle hap? Ons cafetaria heeft een ruim aanbod aan lekkere snacks. Bij een grote bestelling is een telefoontje gewenst zodat wij kunnen zorgen dat de bestelling voor u klaar staat. Daarnaast kunt u tijdens het zomerseizoen bij ons terecht voor overheerlijk romig softijs.